ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Polis Çocuklarına Karne Şenliği

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, geride kalan eğitim-öğretim yılının ardından polis teşkilatında görevli polis memurlarının okul çağındaki çocukları için özel karne eğlencesi düzenlendi.           Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü..

Polis Çocuklarına Karne Şenliği

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, geride kalan eğitim-öğretim yılının ardından polis teşkilatında görevli polis memurlarının okul çağındaki çocukları için özel karne eğlencesi düzenlendi.
          Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen şenliğe teşkilatta görevli polis amirleri, polis memurları ve polis aileleri ile çocuklar katıldı. Şenlikte müzik eğlence programına katılan çocuklar, palyaçolarla birlikte oynayıp halay çekerek günün keyfini çıkardı.
         Çalan müzik eşliğinde eğlenceye doyamayan çocuklar, ardından kendileri için yapılan yarışmalarda da ipi göğüsleyebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışmalar sonunda birinci gelen çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik, katılımcılara çeşitli ikramların ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL