ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Örnek alınan bir Beyşehir için yola çıktım

             BEYŞEHİR – AK Parti’de Beyşehir belediye başkanlığı adaylığı için yarışan 11 isimden birisi olan Çankaya, Beyşehir’i planlı bir şehir konumuna getirebilmenin asıl amaç ve..

Örnek alınan bir Beyşehir için yola çıktım

             BEYŞEHİR – AK Parti’de Beyşehir belediye başkanlığı adaylığı için yarışan 11 isimden birisi olan Çankaya, Beyşehir’i planlı bir şehir konumuna getirebilmenin asıl amaç ve gayesi olduğunu belirtti. Çankaya, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir Belediye Başkanlığı’na neden aday adayı olduğuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Beyşehir’e bağlı Gölyaka beldesi doğumlu, Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi mezunu olduğunu belirten Çankaya, Konya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde memur ve yine sağlık meslek liselerinde öğretmen, Konya Numune Hastanesinde ise Hastane Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu hatırlatarak,  bunun yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler üstlendiğini de belirtti. Yönetici ve idarecilik konusunda yeteri kadar bilgi ve birikime sahip olduğunu ifade eden Çankaya, bir yöneticide olması gereken sevk ve idare iradesine sahip de olduğunu kaydetti. Çankaya, “Almış olduğum terbiye, edindiğim tecrübeler ışığında Beyşehir’i yönetmeye talibim.”dedi.Çankaya, şöyle devam etti: “Ben yaptım oldu değil, bizler planladık, programladık, projelendirdik” unsurunu görev atfedip,  İlçemize katkı sağlayan milletvekillerimiz, sivil toplum  örgütlerimiz, resmi kurum ve kuruluşların görüşleri alınıp, uzun soluklu projelerle, eser ve hizmetlerin getirilmesini sağlayacağım. Anadolu’nun müstesna şehirlerinden olan ilçemiz Beyşehir’i planlı şehir konumuna getirebilmek asıl amaç ve gayemiz olurken, vatandaşımıza ve devletimize pozitif katkı sağlayacak olan eserler uzun yıllar hizmet verecek şekilde projelendirilip hayata geçirilecektir. 
            Beyşehirli hemşerilerimize, birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde, 2023 yılı vizyonuna yakışır projeler hazırlayıp, sosyal, ekonomik ve kültürel ilerlemeyi sağlayan, örnek alan değil, örnek alınan bir Beyşehir konumuna getirebilmek için yola çıktım.
            Bu yolda, vatandaşlarımıza efendi değil, hizmetkar olmak amacıyla, Adalet ve Kalkınma Partisinden Beyşehir Belediye Başkan aday adayı oldum. Beyşehirli tüm hemşerilerimize hayırlı olması dilek ve temennisiyle, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. Tüm hemşerilerimizin desteğini beklerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL