ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ramazanda gece turları başladı

  Oruç ayı nedeniyle ilçe merkezinde gündüz sahile gelen insan sayısında yaşanan azalma, yat işletmecilerini de olumsuz etkiledi. Gündüz saatlerinde iş yapamamaktan yakınan yat işletmecileri, müşteri çekebilmek için gece saatlerinde..

Ramazanda gece turları başladı

 

Oruç ayı nedeniyle ilçe merkezinde gündüz sahile gelen insan sayısında yaşanan azalma, yat işletmecilerini de olumsuz etkiledi. Gündüz saatlerinde iş yapamamaktan yakınan yat işletmecileri, müşteri çekebilmek için gece saatlerinde de tur düzenleme kararı aldı.

Yat işletmecisi Ahmet Bülbül, gazetecilere yaptığı açıklamada,  gezinti yatı işletmecileri olarak ramazan ayına özel alternatif turlar düzenlediklerini söyledi.

Gündüz saatlerinin yanısıra iftardan sonra göl üzerinde özel gece turları düzenlediklerini belirten Bülbül, “Beyşehir kent merkezini bir de gece ışıl ışıl iken göl üzerinden herkese izlettirmenin keyfine vardırmak istiyoruz. Böyle bir nostaljiyi herkesin yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. Yat turu keyfinin çıkarılacağı en güzel günleri yaşamamıza rağmen araya giren ramazan ayı nedeniyle azalan talebi bu şekilde yeniden üst seviyelere çıkarmak istiyoruz.”dedi.

Bülbül, alternatif gece turlarının yanısıra ramazan ayında müşterilerine göl üzerinde iftar açma imkanı da sunduklarını belirterek, “Ramazan ayında bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz; 150 kişiye kadar göl üzerinde iftar yemeği organizasyonunu da üstleniyoruz. Müşterilerimiz, akşam saatlerinde yatımızda yerini alıyor ve açıklara çıkarak onlara göl ortasında iftar açma keyfini yaşatıyoruz. Özellikle Konya’dan ilçemize gelen misafirlerimiz göl ortasında iftar yemeği programlarımıza yoğun ilgi gösteriyor.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL