ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ruhsatsız işyerleri mühürleniyor

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ruhsatsız faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimleri aralıksız sürüyor. Yapılan denetimlerde ruhsat almaları yönünde uyarılarak süre tanınan ancak bu süre..

Ruhsatsız işyerleri mühürleniyor

 

          BEYŞEHİR – Beyşehir’de Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ruhsatsız faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimleri aralıksız sürüyor. Yapılan denetimlerde ruhsat almaları yönünde uyarılarak süre tanınan ancak bu süre zarfında ruhsatını almayan işyerlerinin mühürlenmesi işlemlerine başlandı.
          Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı,kayıt dışı faaliyet gösteren işyerlerinin ruhsat almaları için Zabıta Müdürlüğü’nce başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirterek  yapılan uyarıları dikkate almayan işyerlerini mühürleyerek ticari faaliyetlerini durduruyoruz” dedi.
          Beyşehir’de ruhsatsız olduğu gerekçesi ile Zabıta Müdürlüğü bir kahvehaneyi mühürledi.Göreve geldikleri günden bu yana ruhsatsız işyerlerine yönelik denetimler yaptıklarını belirten Zabıta Müdürü M.Metin Öz; “Yapmış olduğumuz denetimlerde esnaflarımıza uzun bir süre verdik. Ancak maalesef verdiğimiz süreye rağmen hala ruhsat almayan işyerleri var. Bizde bu işyerlerini mühürlüyoruz” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL