ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sağlık Meslek Yüksek Okulu Olsun

        BEYŞEHİR – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, mevcut hastane binasının kime ve ne karşılığında verileceğinin açıklanmasını isterken, “TOKİ Başkanlığı’na verilmesi yerine ilçemize..

Sağlık Meslek Yüksek Okulu Olsun

        BEYŞEHİR – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, mevcut hastane binasının kime ve ne karşılığında verileceğinin açıklanmasını isterken, “TOKİ Başkanlığı’na verilmesi yerine ilçemize kazandırılacak bir sağlık meslek yüksekokulu haline dönüştürülmesi daha uygun olur.”dedi.

        Beyşehir’de önümüzdeki günlerde temelinin atılması beklenen yeni hastane binasının ardından mevcut binanın akıbetinin ne olacağı konusu merak edilmeye başlandı. Hastane binasının TOKİ Başkanlığı’na devredilmesine karşı çıkanlar, bu yapının daha farklı amaçlarla kullanılması gerektiği yönünde görüş belirtiyorlar.
        MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın da, yaptığı açıklamada, mevcut hastane binasının TOKİ Başkanlığı’na devredilmesine karşı olduklarını belirtti.
        Taşkın, mevcut hastane binasının kime ve ne karşılığında verileceğinin açıklanmasını istedi. Uzun süredir Beyşehir’de kamuoyunun gündemini meşgul eden yeni hastane binasının yapımı karşılığında mevcut hastane binasının TOKİ Başkanlığı’na verileceği söylentilerinin bir an önce açıklığa kavuşturulması gerektiğini belirten Taşkın, “Beyşehir halkının, köy ve kasabalarının hayırseverleri tarafından yapılan son ilave binası ile bölge hastanesi konumunda olan hastanemizin TOKİ’ye verilmesi yerine ilçemize kazandırılacak bir sağlık meslek yüksek okulu haline dönüştürülmesi daha uygun olur. Beyşehir’imize kazandırılacak sağlık hizmetleri yüksek okulu veya sağlıklı ilgili kemik hastalıkları gibi bir hizmete dönüştürülmesi bölgemiz için daha iyi bir kazanım olur. Bölge milletvekillerimizi bu konuda göreve çağırıyorum.”dedi.
         Beyşehir halkının büyük bölümünün hastanenin bu şekilde elden çıkarılmasına karşı olduğunu savunan Taşkın, şöyle devam etti: “Eğer mevcut bina TOKİ Başkanlığı’na devredilerek yeni bir bina yapılacaksa bu bir hizmet değildir. Büyüklüğü ve konumu itibari ile ilçemizin en değerli yerlerinden birinde bulunan hastane binamız nasıl olur da yeni hastane binasına bedel olarak verilir? Bu durumda, ilçemize isteyeceğimiz her yeni hizmet için bir şeyler mi vermek durumunda olacağız? Beyşehir halkı, zaten üç dönemdir AKP’ye hayal bile edemeyeceği kadar oy verdi. Daha ne versin? Bu ayıptır, günahtır. Bir de bunu hizmet diye sunmalarına şaşıyorum. Beyşehir halkı cevap bekliyor. Hayırsever insanlarımızın kendi yardım ve destekleriyle yapılan hastanenin kimseye sorulmadan verilmesine Beyşehir halkı olarak bizde karşı çıkıyoruz. Hastanenin yeri değiştirilecekse bile hastane binasının yine sağlık alanında Beyşehir’imize ve bölgemize hizmet etmesini istiyoruz.” 
         Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir ilçe Başkanı Mustafa Taşkın açıklamasını cevaplandırılmasını istediği şu sorularla tamamladı: “Bu hastanenin yeri TOKİ’ye devredilecek mi?  Yeni yapılacak olan hastane kaç yataklı olacak? Bu hastane yeni yapılan hastaneye taşınacak mı yoksa yeni hastaneye yeni malzemeler alınarak ayrı bir hastane mi olacak? Bu konularda Beyşehir halkının aydınlatılması istiyoruz” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL