ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Seminere davet etti

  BEYŞEHİR – Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın sosyal faaliyetleri kapsamında düzenlediği seminer bu akşam Çevik Düğün Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak. Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın sunumunu yapacağı seminerin yoğun ilgi..

Seminere davet etti

 

BEYŞEHİR – Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın sosyal faaliyetleri kapsamında düzenlediği seminer bu akşam Çevik Düğün Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak. Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın sunumunu yapacağı seminerin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Nafiz Huğlu yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde siyaset akademisine katılan ve katılımcılardan büyük bir ilgi gören Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Beyi ilçemize davet ettik. Sağolsunlar bizleri kırmadı ve bu akşam ‘Aile içi iletişim ve çocuğun başarısında anne ve babanın rolü’ konulu bir seminer verecek.”dedi.

Tüm vatandaşları programa davet eden Başkan Nafiz Huğlu, “Halkımızın eğitimde, kültürde daha iyi yerlere gelmesi için teşkilat olarak bizler de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu programa tüm halkımızı davet ediyor, bu vesileyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL