ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sivil toplum sesini yükseltecek

          BEYŞEHİR – Beyşehir, Hüyük ve Derebucak İlçeleri Sivil Toplum Platformu’na mensup sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Salih Gül’e ziyaret ederek “hayırlı..

Sivil toplum sesini yükseltecek

          BEYŞEHİR – Beyşehir, Hüyük ve Derebucak İlçeleri Sivil Toplum Platformu’na mensup sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Salih Gül’e ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Beyşehir, Hüyük ve Derebucak Sivil Toplum Platformu adına konuşan Beyşehir Sanayi İşadamları Derneği (BESİAD)  Başkanı İsmail Şenol, seçim sonuçlarının hem Beyşehir, hem de ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. Beyşehir Ticaret Odası’nın Başkanlığını yaptığı süre içerisinde Gül’ün çok iyi hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan Şenol, “İnşallah bu hizmetlerin daha da artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz.Hem yönetim, hem de meclise yürekten başarılar diliyoruz. Siz aynı zamanda kurmuş olduğumuz bu platformun da başındasınız.  Sivil toplum örgütlerinin başında hep birlikte Beyşehir’e daha iyi hizmetler vereceğinize, daha iyi katkılar sunacağınıza inanıyoruz. Gelecek için, Beyşehir için bu yeni sürecin hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.

HEPİMİZ HALKANIN PARÇALARIYIZ…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül ise, “Zaten hepimiz bir halkanın parçalarıyız”dedi.

Beyşehir’deki sivil toplum örgütlerinin yakın zamana kadar bu kadar bir araya gelmediğini belirten Gül, “Ama arkadaşlarımızın hep beraber başlattığı, hep beraber hareket ettiği bir platform oluşturduk. Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçeleri olarak bu platformda, bu toplulukta çok güzel şeyler yaptık. İnşallah çok daha güzel şeyler yapacağız. Çünkü biz bunları istiyoruz, arzu ediyoruz. Beyşehir’in de buna ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz”diye konuştu.

Sessiz sedasız sona eren bir seçim süreci atlattıklarını, artık bu sürecin geride kaldığını, ama yeni bir meclis oluşturduklarını anlatan Gül, bundan sonra yeni bir vizyon, yeni yüzlerle bölgeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. 

Seçimden sonra ifade ettiği, “sesimizi daha çok duyuracağız” sözünün arkasında olduğunu vurgulayan Gül, “Bu zamana kadar yaptığımız çok şeyler var. Ama bunları biz belki çok dillendirmedik, belki de çok konuşulmasını istemedik. Ama bundan sonra sesimiz mutlaka duyulacak. Oda olarak, sivil toplum örgütleri olarak sesimizi daha fazla duyuracağız. Ben bu anlamda aynı katkı ve güveninizin, aynı dostluğun, aynı hizmetin devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah Beyşehir’e ve bölgemize hayırlı uğurlu olur.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL