ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Taksimi Tahrire Çevirmeye fırsat Verilmemeli

            BEYŞEHİR – MHP MYK üyesi, Konya Milletvekili Faruk Bal, Taksim Meydanı’nı, Mısır’daki Tahrir Meydanı’na dönüştürmek isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.             Bal, Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde, AK Parti’nin adalet tanımayan uygulamaları ve devletin..

Taksimi Tahrire Çevirmeye fırsat Verilmemeli

            BEYŞEHİR – MHP MYK üyesi, Konya Milletvekili Faruk Bal, Taksim Meydanı’nı, Mısır’daki Tahrir Meydanı’na dönüştürmek isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

            Bal, Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde, AK Parti’nin adalet tanımayan uygulamaları ve devletin güçlerini parti gücü haline getirmesinin kamuoyunda bir öfke patlamasına yol açtığını savundu.

            Toplumda bir gerginliğin olduğunu, bu gerginlikleri şiddete dönüştürmek isteyen karanlık mihraklar olabileceğini ifade eden Bal, “Türkiye’nin dirliği, bütünlüğü, huzuru ve refahı için istikrar şart. Anarşik ortam istikrarı bozucu en büyük etken.Taksim’ Meydanı’nı Tahrir Meydanı’na dönüştürmek isteyenlere fırsat verilmemesi gerekiyor” dedi.

 

Bal, olayların üzerine hak, hukuk ve adaletle gidilmesi gerektiğini, tüm kalabalığa şiddette muamele edilmesinin yanlış olduğunu aktardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL