ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tekvandocuların nefes kesen gösterisi

             Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu’nda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Meram Belediyesi Personel Müdürü Servet Solmaz, Meram Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri..

Tekvandocuların nefes kesen gösterisi

 

           Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu’nda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Meram Belediyesi Personel Müdürü Servet Solmaz, Meram Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Balaban, Meram Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Ali Yıldız, Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır katıldı.
        Geleceğin minik tekvandocularının kuşak terfi sınavını tamamlamasının ardından ağabey ve ablaları ise salonda yaptıkları tekvando gösterileri ile göz doldurdu. Kuşak terfi sınavına 6-15 yaş arası toplam 50 sporcunun katıldığı belirtildi. Tekvando antrenörü Nafiz Çakır, kuşak terfi sınavından önce yaptığı konuşmada, Beyşehirli tekvandocuların son yıllardaki başarılarından söz etti. Son olarak İngiltere’de sona eren Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası’na Konya’dan 3 sporcunun katıldığını belirten Çakır, minik tekvandoculara da seslenirken, “Beyşehirli milli sporcularımızdan Ali Sarı bu şampiyonada Avrupa üçüncüsü olurken, kardeşi Yunus Sarı ise madalya maçında rakibine son saniyelerde yenilerek madalya şansını kaybetti. İnşallah sizler de çok çalışarak ağabeylerinizin yolunda gidersiniz.”dedi.
      Konuşmaların ardından Meram Belediyespor Kulübü tarafından tekvandoculara eşofman takımı, tişört, şapka, kitap gibi çeşitli hediyeler dağıtılırken, Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır Beyşehirli sporculara verdiği destekten ötürü Meram Belediyespor Kulübü’ne teşekkür etti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL