ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

THK, Beyşehir’de deri toplamaya devam edecek

BEYŞEHİR-Türk Hava Kurumu (THK) Beyşehir Şubesi Başkanı Ahmet Gündüz, THK olarak bu yıl yine kurban derisi toplamak üzere gerekli hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Gündüz, daha önce deri bağırsak toplama hususunda tek..

THK, Beyşehir’de deri toplamaya devam edecek

BEYŞEHİR-Türk Hava Kurumu (THK) Beyşehir Şubesi Başkanı Ahmet Gündüz, THK olarak bu yıl yine kurban derisi toplamak üzere gerekli hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Gündüz, daha önce deri bağırsak toplama hususunda tek yetkili yasal kurumun THK iken yönetmelikte yapılan değişiklikle arzu eden her kurum ve derneğin kurban derisi ve bağırsak toplamasının mümkün hale geldiğini belirterek, “Yeni düzenlemenin ardından, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Kurumu olarak kurban derisi toplamayı sürdüreceğiz. Önceki yıllarda elde ettiğimiz gelirleri bazı kurumlarla paylaşmak zorunda kalıyorduk, ama yeni dönemde tüm gelirler kurumumuza kalacak. Düzenleme bu açıdan da olumlu oldu.”dedi.

Bu yıl, bölgede geçen yıllardan çok daha fazla kurban derisi toplamayı hedeflediklerini de aktaran Gündüz, “Vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Tüm köy ve kasabalarımıza   resmi yazı da gönderdik. Türk Hava Kurumu’na gönül rahatlığı ile vatandaşlarımızın derilerini göndermelerini ya da görevli olan kişilere vermelerini tavsiye ediyoruz. Beyşehir’de bu faaliyeti el birliği ile yürüteceğiz. İlçemizde bundan böyle THK’nın faaliyetlerini daha fazla göreceğiz ve THK Üniversitesi’nin  ileride bölümlerinden bir tanesini Beyşehir’e kazandırmanın gayretini göstereceğiz. O yüzden hep birlikte bu kurumumuza sahip çıkmamız gerektiğini özellikle vurgulamak istiyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL