ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ticaret Odasından Üyelerine İftar

  Göl kenarındaki Yalı Balıevi’nde verilen yemeğe AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet..

Ticaret Odasından Üyelerine İftar

 

Göl kenarındaki Yalı Balıevi’nde verilen yemeğe AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Adnan Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, oda ve siyasi parti temsilcileri ile daire amirleri, oda üyeleri katıldı.
         Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür etti.
            AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise, Beyşehir Ticaret Odası’nın yıllardır hangi sektörde sıkıntı varsa, hangi sektörün sorunu iletildiyse milletvekilleriyle birlikte Ankara’da bu işlerin takipçisi olmaya çalıştığını söyledi.
         Akış, birlik beraberliğe yönelik anlamlı mesajlar verdiği konuşmasında şunları kaydetti: “Beyşehir hem Konya merkezde, hem de Ankara’da ağırlığını  koyan bir ilçe durumuna geldi. Bu ağırlık gittikçe artarak Beyşehir’i hak ettiği güzel günlere hep birlikte kavuşturacağız. Bu ağırlığın en önemli nedeni de bizim aramızdaki bu birlik, beraberlik ve muhabbettir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bizim aramızdaki bu dayanışma ruhu sürdüğü müddetçe de kazanan Beyşehir olacaktır.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL