ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Tüfekçi’den ‘Alacabel’ Müjdesi

            AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemaletin Atalay’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, Konya Milletvekili Harun Tüfekci’nin yapılacak olan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi vermesiyle devam etti…

Tüfekçi’den ‘Alacabel’ Müjdesi

 

 

        AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemaletin Atalay’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, Konya Milletvekili Harun Tüfekci’nin yapılacak olan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi vermesiyle devam etti.
        TBMM’de yasama görevini yürütmelerinin yanı sıra genel siyasetin yürütülmesi için çalışmalar da yaptıklarını ifade eden Konya Tüfekci, seçim bölgelerinde vatandaşların talepleri ile ilgilendiklerini ve çözümü için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Alacabel’e yapılacak tünelle ilgi olarak 30 Nisan’da mali ön tekliflerin alınacağını belirten Konya Milletvekili Harun Tüfekci, şunları kaydetti: ”Allah’ın izniyle etüt çalışmasında çok anormal bir şey çıkmazsa 5 bin metreye yakın bir çalışma yapılacak. Kış mevsiminde aşılması güç olan sürekli sürücülere sıkıntı yaşayan Alacabel bu tünelle çok rahat bir şekilde geçilecek. Seydişehir-Antalya Yolu Katrangediği bölümüne kadar da 13 kilometrelik alanda çalışmalar başladı ve bu bölüm duble yol olarak tamamlanacak. Ayrıca Seydişehir’e kazandırılacak olan T tipi bölge cezaevi konusunda da bir sıkıntı yok. Proje yatırım planında…”
         Bazı çevreler tarafından Seydişehir’e yapılacak olan Kız Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi yatırımlarını engelledikleri yönünde bir takım iddialar olduğunu kaydeden Tüfekci; ”Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları halkımız çok iyi biliyor. Hangi yatırımı engelledik ki bu yatırımları engelleyelim. Bunlar çok çirkin iftiralardır. Bu sözleri çıkaranları kınıyorum. Bunlar iftiradır, yalandır” dedi.
          Seydişehir’in sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Tüfekci, Seydişehir’e ikinci etap TOKİ evleri kazandırılması için muhtarların görüşlerini alarak 300’e yakın ikinci bir konut çalışması yürüteceklerini kaydetti.
         Programın sonunda AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, muhtarlardan gelen soruları yanıtladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL