ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Turan; Öğrencilerle Buluştu

        BEYŞEHİR – Anamas Konukevi’nde düzenlenen seminere Turan’ın yanı sıra konuşmacı olarak oda yönetim kurulu üyesi Halil Anıl, TESMER Başkan Yardımcısı Mehmet Eskici ve Melih Kara da katıldı. Programa,..

Turan; Öğrencilerle Buluştu

 

      BEYŞEHİR – Anamas Konukevi’nde düzenlenen seminere Turan’ın yanı sıra konuşmacı olarak oda yönetim kurulu üyesi Halil Anıl, TESMER Başkan Yardımcısı Mehmet Eskici ve Melih Kara da katıldı. Programa, yüksekokulda görevli akademisyenler, öğrenciler ile Mali müşavirlerin ilgisi yoğun oldu. Turan, seminerde yüksekokulda öğrenim gören öğrencilere muhasebe mesleğinin dünü ve bugünü, geleceği ile temel eğitim ve staj merkezinin(TESMER) çalışma usulleri, sınav zamanları hakkında bilgiler verdi. 
         Seminerde, stajın önemine dikkat çekilirken, bu çalışmalarla mesleğin gerektirdiği yeterliliğe, ahlaki niteliklere ve bilince sahip, yabancı dil bilen ve muhasebe uygulamaları dışında değişik alanlarda da bilgisayar kullanabilen ve mesleki standartları taşıyan nitelikte meslek mensubu yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi. 
          Seminerde, yabancı dil ve bilgisayar eğitimine ilişkin politika ve mesleki standartların mesleki eğitim merkezi tarafından odaların da görüşleri alınarak belirlendiği kaydedildi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL