ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vip hırsız tutuklandı

         BEYŞEHİR – Beyşehir kent merkezinde son günlerde yaşanan ev hırsızlığı olaylarının artmasının ardından alarm durumuna geçen polis, 5 gün içerisinde çeşitli mahallelerde 15 ayrı ev hırsızlığına..

Vip hırsız tutuklandı

         BEYŞEHİR – Beyşehir kent merkezinde son günlerde yaşanan ev hırsızlığı olaylarının artmasının ardından alarm durumuna geçen polis, 5 gün içerisinde çeşitli mahallelerde 15 ayrı ev hırsızlığına karıştığı ileri sürülen şüphelileri yakalamak için harekete geçerek, hırsızlık zanlılarından birini yakaladı.
        Yakalanan hırsızlık şüphelisi A.H. (17) polis merkezinde suçunu itiraf ederken, kaçan arkadaşının kimliğini de verdi. Şüphelilerin daha önce de poliste hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu ve firari olarak arandığı öğrenildi.
         Konya’dan her gün akşam saatlerinde Beyşehir ilçesine gelen şüphelilerin, akşam 19.00 ila 21.00 saatleri arasında gezmeye giden ailelerin ve lambası yanmayan birinci katlardaki daireleri kendilerine hedef seçtiği, gözlerine kestirdikleri evlere girmeden önce zillerini çalarak kontrol ettikleri, ardından birinin araç içerisinde gözetleme yaparken, diğerinin müsait pencerelerden içeriye girmek suretiyle evde bulunan nakit para, ziynet eşyası, kıymetli eşya, laptop gibi elektronik eşyaları çaldıkları belirlendi.
          FİRARİ ŞÜPHELİ KONYA’DA YAKALANDI
          Kovalamaca sonrasında yakalanan A.H. polis merkezindeki sorgulamasının ardından hırsızlık suçlamasıyla Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi. Kimliği belirlenen diğer hırsızlık şüphelisi F.A. ise dün Konya’da yakalanarak Beyşehir’e getirildi. F.A. Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ‘hırsızlık’ suçlamasıyla sevk edildiği Beyşehir Adliyesi’nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Şüpheli A.H. ise Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorgulamasının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL