ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ulaşım Güvenliği Riskli Olunca…

         BEYŞEHİR-Beyşehir Kaymakamlığı, yollardaki buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşım güvenliğinin riskli hale gelmesi nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.       Konya’da dün Beyşehir ve Doğanhisar ilçelerinde..

Ulaşım Güvenliği Riskli Olunca…

 

       BEYŞEHİR-Beyşehir Kaymakamlığı, yollardaki buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşım güvenliğinin riskli hale gelmesi nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

      Konya’da dün Beyşehir ve Doğanhisar ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

      Beyşehir Kaymakamlığı’ndan konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunuldu. Açıklama şöyle:

 “ Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle bir çok ilde okullar tatil edilirken, İlçemizde de kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17.02.2012 tarihinde 1 gün ara verildi.
        Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, ilçemizde 17.02.2012 günün ilk saatlerinde yoğun şekilde başlayan kar yağışı zaman zaman tipiye dönüşmüş, bazı köy ve kasabalarımızda buzlanmanın meydana gelmesi ve meteoroloji raporunda kar yağışının 17.02.2012 tarihinde gün boyu devam edeceğinin belirtilmesi nedeniyle İlçe Hıfsısıhha Kurulu Kararıyla Cuma günü ilk ve orta dereceli okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı.
         İlçemizin 38 yerleşim yerinde 9 taşıma merkezine 800 ilköğretim öğrencisi, ayrıca farklı yerleşim yerlerinden 345 ortaöğretim öğrencisi taşınmaktadır.İlçe merkezinde de öğrenci velilerinin bir kısmı öğrencileri servislerle okullara intikal ettirmektedir. Yollardaki buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşım güvenliğinin riskli oluşu, öğrencilerin can güvenliğinin her şeyin üzerinde oluşu bu kararın alınmasında etkili oldu.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL