ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vergi Haftası Kutlamaları

       BEYŞEHİR – Anıt Meydanı’na çelenk sunup, saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okuyan Beyşehir Vergi Dairesi çalışanları, daha sonra çeşitli kurumları ziyaret etti.        Beyşehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Bayram Ali..

Vergi Haftası Kutlamaları

 

     BEYŞEHİR – Anıt Meydanı’na çelenk sunup, saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okuyan Beyşehir Vergi Dairesi çalışanları, daha sonra çeşitli kurumları ziyaret etti. 

      Beyşehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Bayram Ali Yılmaz, ziyaretler çerçevesinde Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ü makamında ziyaret etti. 
       Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için 1990 yılından bu yana Vergi Haftası’nın kutlandığını anımsattı. 
       Yılmaz, Başıbüyük’e kurumun ilçede 2011 dönemine ilişkin tahakkuk ettirdiği vergi miktarı ve genel borç stoku ile ilgili rakamsal bilgiler verdi. 
        Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ise devletin vergi toplamak, ülkenin savunmasını yapmak ve adalet hizmetlerini gerçekleştirmek gibi çok önemli fonksiyonları bulunduğunu belirtti. 
        Vergi toplamanın aynı zamanda egemenliğin somut bir göstergesi olduğuna dikkati çeken Başıbüyük, vergi dairesi çalışanlarının önemli bir iş yaptığı söyledi. 
        Başıbüyük’e ziyaretin sonunda Vergi Haftası kokartı takıldı.
        Heyet daha sonra Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmazı makamında ziyaret ederek, Vergi Haftası Kokartı taktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL