ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zabıta Teşkilatı 187 Yaşında

            BEYŞEHİR – Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta teşkilatının 187inci yıldönümünü kutlayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı “Zabıta mesleği büyük özveri isteyen bir meslek dalıdır. Yaptığı uygulama..

Zabıta Teşkilatı 187 Yaşında

            BEYŞEHİR – Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta teşkilatının 187inci yıldönümünü kutlayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı “Zabıta mesleği büyük özveri isteyen bir meslek dalıdır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle bizlere güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Halkımızla aramızda köprü vazifesi gören Zabıta, halkla iç içe olan ve sorunlar karşısında fedakârca çalışan zabıta ekiplerimize büyük görevler düşmektedir. Ekiplerimizin de bu görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğine inanıyorum. Kendilerine bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 
           Zabıta Müdürlüğü Zabıta Haftasını Kutladı
           Her yıl 2-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan, Zabıta Haftası’nın 187nci yıldönümü ülkemize, belediyemize ve tüm zabıta personelimize hayırlı olmasını diliyorum diyen Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Metin Öz “Hizmetlerimizde vatandaşlarımızın memnuniyeti önceliğimizdir. Mesai saati ve tatil günü gözetmeksizin 24 saat hizmet veren, halkımızla el ele, ilçe sorunlarına birlikte çareler arayıp bulmakla görevli olan zabıtamız,  bu esnada, cezacı değil eğitici öğretici ve yol gösterici olarak halkını bilinçlendiren ve ortak sorunlara en iyi çözümü, yöre halkının katılımıyla beraberce ortaya çıkarmayı amaçlayan bir anlayışla görev yapmaktadır.” dedi.
           Daha sonra Zabıta personeli ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret eden Zabıta Müdürü M. Metin Öz “Göreve geldiği günden itibaren bizlere her konuda destek veren gerçekleştirdiği çalışmalarla Beyşehir Belediyesi Zabıtasını hareket kabiliyeti yüksek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL