ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zeliha Türkiye Şampiyonu

         BEYŞEHİR – Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında 51 Kg’da müsabakalara katılan Beyşehir’li tekvandocu Zeliha Ağrıs birinci oldu.       Turnuvada yaptığı 7 müsabaka sonucunda..

Zeliha Türkiye Şampiyonu

 

       BEYŞEHİR – Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında 51 Kg’da müsabakalara katılan Beyşehir’li tekvandocu Zeliha Ağrıs birinci oldu.
      Turnuvada yaptığı 7 müsabaka sonucunda rakiplerini mağlup etmeyi başaran ve Türkiye şampiyonu olan milli Tekvandocumuz Zeliha Ağrıs’ın başarısı Beyşehir’de de sevinçle karşılandı. Milli sporcunun elde ettiği başarının göğüslerini kabarttığını söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Zeliha zaten kendisini ispat etmiş bir sporcu evladımız. Daha öncede bir çok başarıya imza attı. Yıldızlar kategorisinde ki bu son turnuvasıydı. Son turnuvasında da bu başarılarını taçlandırdı. Zeliha bundan böyle de başarılarına devam edecek. Bundan hiç kuşkumuz yok. Allah yolunu açık etsin. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Ayrıca Zeliha’nın yetişmesinde emeği olan ailesini, Nafiz Çakır Hocamızı da yürekten kutluyorum” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL