ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zina Suç Sayılsın Kampanyası

           BEYŞEHİR – “Zina yeniden suç sayılsın” isimli imza kampanyası nedeniyle eski Beyşehir Belediyesi İşhanı altındaki pazar yeri girişinde bazı partililerle bir araya gelen SP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun yaptığı..

Zina Suç Sayılsın Kampanyası

 

         BEYŞEHİR – “Zina yeniden suç sayılsın” isimli imza kampanyası nedeniyle eski Beyşehir Belediyesi İşhanı altındaki pazar yeri girişinde bazı partililerle bir araya gelen SP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun yaptığı açıklamada, “1926 yılında 764 sayılı kanunla çıkarılan zinanın suç olması esası, AB dayatmaları ile beraber 2004 yılında 5237 sayılı kanun ile suç olmaktan çıkarılmıştır. Buna neden karşıyız, bizi ilgilendiren tarafı ise masum insanların da bu yasadaki suç değişimi ile zinaya itildiğini görmekteyiz. Çeşitli illerin emniyet müdürlerinin açıklamaları da zinanın toplumda Yaygın hale geldiğini açıkça göstermektedir. Sokaklarımız fuhuştan geçilmez hale gelmektedir. Bugün diğer illerde olan şeylerin yarın Beyşehir’de olmayacağını kim garanti edebilir. Görmezden gelerek ve sessiz kalarak buna göz yumamayız, insanlık dışı bu muameleye ‘evet’ dememiz mümkün değildir” dedi.
        Basın açıklamasının ardından Hal İçi girişi ve köprübaşı civarında iki ayrı noktada imza kampanyası başlatıldı. Kampanyaya Beyşehirli vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL