ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zincirleme Kaza 2 Kişi Yaralandı

BEYŞEHİR – Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu’nun 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya yönünden Beyşehir istikametine birbirini takip ederek seyir halinde olan 4 otomobil Küçükavşar mevkisinde peş peşe çarpıştı. Çarpışmanın..

Zincirleme Kaza 2 Kişi Yaralandı

BEYŞEHİR – Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu’nun 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya yönünden Beyşehir istikametine birbirini takip ederek seyir halinde olan 4 otomobil Küçükavşar mevkisinde peş peşe çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takipteki 3 araç yoldan şarampole çıkarken, kazada 42 FJ 384 plakalı otomobilin sürücüsü Ramazan Özgüven ile araçta bulunan ve yaralanan oğlu Bünyamin Özgüven ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
       Kaza sebebiyle ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan otomobillerden birinin sürücüsü, trafik kazasına 4 araç peş peşe giderken yola aniden çıkan kediye öndeki aracın çarpmamak için durması sonucu yaşandığını ileri sürdü. Kazaya karışan araçlar çekici vasıtasıyla kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL