ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Darp ve Silahla Yaralama

Beyşehir – İlçemiz de bir kişi, ilçe dışından gelen 3 şahıs tarafından darp edilerek yaralandı. Olay esnasında, ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçma ayağına isabet eden bir kadın da yaralanarak hastanelik..

Darp ve Silahla Yaralama

Beyşehir – İlçemiz de bir kişi, ilçe dışından gelen 3 şahıs tarafından darp edilerek yaralandı. Olay esnasında, ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçma ayağına isabet eden bir kadın da yaralanarak hastanelik oldu.

            Olay, Hacıakif Mahallesi’nde meydana geldi. Beyşehir’de kamyon şoförlüğü yapan 57 yaşındaki C.B., iddiaya göre, 2 gün önce eşini terk ederek kendisine kaçan evli ve 3 çocuk annesi F.A. (32) ile birlikte bir yakınının evinde otururken, adrese gelen 3 kişinin saldırısına uğradı. Tekme tokat C.B.’yi döven ve bıçak çekerek darp eden 3 kişi, C.B.’nin kaçmaya başlaması üzerine av tüfeğiyle şahsı kovalamaya başladı. Bu arada, av tüfeği ile ateş edilmesi sonucu yaşanan olayı tesadüfen misafir olarak bulunduğu karşıdaki bir evin balkonundan izleyen K.B.’nin de ayağına saçma isabet etti. Kendisini kovalayan saldırganların elinden mahallede bulunan bir eve sığınarak kurtulmayı başaran yaralı C.B., daha sonra adrese gelen polis ekip otosu tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bu arada, ayak parmağına saçma isabet ederek yaralanan K.B. (21) de Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

            Yaşanan olayın ardından adrese gelen polis ekipleri, olay yerinde birisi dolu olan 2 fişek ele geçirdi. Görgü tanıklarının beyanı doğrultusunda şüphelilerin kaçtığı aracı ve plakasını belirleyen polis, saldırganların peşine düştü. Saldırganların, eşini terk eden F.A’yı da araca bindirerek götürdüğü bilgisine ulaşan polis, durumu bölgedeki tüm güvenlik birimlerine bildirdi. Jandarma ekipleri, bildirilen aracı ve içerisindeki F.A’nın eşi M.A. ile yakınları H.C. ve M.C’yi Konya’ya bağlı Sefaköy’de gözaltına aldı. Saldırganların, Beyşehir’deki sevgilisine kaçan evli ve 3 çocuk annesi F.A.’nın eşi ve 2 yakını olduğu belirlenirken, çiftin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle boşanmak üzere olduğu, eşinin ise Kızılören Jandarma Karakolu’na F.A. ile ilgili olarak dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Jandarma, olayda kullanıldığı ileri sürülen av tüfeği ile birlikte ele geçirdiği bir ekmek bıçağına da el koydu.

 

            Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL