ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Kış Dönemi Kampı Başladı

BEYŞEHİR – Selçuklu Kaymakamlığı, Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Selçuklu Toplum Sağlığı Merkezi ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi işbirliği tarafından yürütülen “Hayallerine koş” projesi kapsamında Beyşehir..

Beyşehir’de Kış Dönemi Kampı Başladı

BEYŞEHİR – Selçuklu Kaymakamlığı, Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Selçuklu Toplum Sağlığı Merkezi ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi işbirliği tarafından yürütülen “Hayallerine koş” projesi kapsamında Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen kamp başladı.
       Gençlerin problemlerle baş etme becerilerinin geliştirilmesi sonucunda fizyolojik ve psikolojik sağlıklarının korunmasının amaçlandığı kampta, obeziteyle mücadele edebilmek için yeni bir metot geliştirilerek hızla ilerlemekte olan durumun iyileştirilmesi hedefleniyor. Düzenlenen kamp, risk altında bulunan ve beden kitle indeksi yüksek olan gençlerin konu hakkında farkındalıklarının artırılması da planlanıyor.
         Üstünler bölgesindeki Beyşehir Gölü kenarında bulunan tesislerde başlayan kampın 5 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL