ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Fotoğraf Sergisi ve Gösterimi

BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği’nin gerçekleştirdiği fotoğraf gösterisi etkinliği Milli Parklar Tanıtım ve Ziyaret Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinlikte aynı zamanda bir..

Beyşehir’de Fotoğraf Sergisi ve Gösterimi

BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği’nin gerçekleştirdiği fotoğraf gösterisi etkinliği Milli Parklar Tanıtım ve Ziyaret Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinlikte aynı zamanda bir fotoğraf tutkunu olan iş ve reklam dünyasının önemli isimlerinden Beyşehirli işadamı Mesut İnal’ın “gördüklerim” konulu fotoğraf gösterisini hep birlikte büyük bir keyif ve beğeniyle izlediklerini söyledi. 

İnal’ın etkinlikte çok sayıda eserinin de fotoğraf sergisi olarak fotoğraf severlerin beğenisine sunulduğunu belirten Büyükkafalı, şunları kaydetti: “Dernek olarak düzenlediğimiz ikinci fotoğraf etkinliği Konya’dan gelen misafirlerimizin de aralarında olduğu çok kalabalık bir fotoğraf sever grubunu biraraya getirdi. Konuklarımıza bu ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, fotoğraf gösterimini yapan ve ilk kişisel fotoğraf sergisini açan Mesut İnal’ı da bu harika çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Sergisi inşallah aynı mekanda 15 gün süreyle açık kalacak ve fotoğraf sever dostlarımız mesai saatleri içerisinde sergiyi ziyaret edebilecekler. Bu tür fotoğraf etkinliklerimiz yıl içerisinde gerçekleşmeye devam edecek.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL