ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de siyaset akademisi açılacak

            Ak Parti Konya il başkanı Ahmet Sorgun yaptığı bir basın açıklamasında bu yıl içersinde Beyşehir’de de siyaset Akademisi açılacağını açıkladı.        ..

Beyşehir’de siyaset akademisi açılacak

 

          Ak Parti Konya il başkanı Ahmet Sorgun yaptığı bir basın açıklamasında bu yıl içersinde Beyşehir’de de siyaset Akademisi açılacağını açıkladı.
          Sorgun yaptığı açıklamada: “2008 Ocak ayı itibari ile Türkiye genelinde faaliyete geçirilen Siyaset Akademisi, AK Parti’ye kurumsal bir kimlik kazandırmak ve parti mensupları arasında dil birliği sağlamak amacıyla 4 yıldır düzenlenmeye devam ediliyor. Bu doğrultuda Konya’da 2 bin kişiyi aşkın hemşehrimiz Siyaset Akademisi’nde eğitim görme imkânı bulmuş, katılımcılara başarı ve katılım sertifikaları verilmiştir. Yine il teşkilatı olarak ilk defa il merkezimiz dışında bir ilçemizde, Ilgın’da Siyaset Akademisi eğitimleri verildi. Bu çalışmamız gerek ilçe halkımızdan, gerek programa ders vermek için ilçemize gelen Bakanlarımız, Bakan yardımcılarımız olsun; gerekse de Genel Merkezimizden büyük övgü almıştır. Bu bizi mutlu ederken aynı zamanda şevkimizi de arttırıyor. Zira önümüzdeki dönem eğitimlerini, bu yıl Beyşehir ilçemizde de yapmayı kararlaştırdık. Bu müjdeyi de Beyşehirli hemşehrilerimize şimdiden vermiş olduk” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL