ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Sarı Kardeşler Avrupa Şampiynasında

          Beyşehirimizin milli taekwondocuları Ali Sarı ve Kardeşi Yu nus Sarı bu yıl yine milli takımımızın göz bebeği olmaya devam ediyor.Her iki sporcumuzda 3-6 Mayıs tarihlerinde İngilterenin..

Sarı Kardeşler Avrupa Şampiynasında

          Beyşehirimizin milli taekwondocuları Ali Sarı ve Kardeşi Yu nus Sarı bu yıl yine milli takımımızın göz bebeği olmaya devam ediyor.Her iki sporcumuzda 3-6 Mayıs tarihlerinde İngilterenin Mancester şehrinde yapılacak olan Avrupa Büyükler Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Ali Yunus ve Talha Sarı kardeşler en son olarak İspanya açık turnuvasında ülkemizi temsil ettiler. 80 Kg da Yunus Sarı yarı final maçına kadar başarı ile geldi.Hastalığı nedeni ile müsabakaya çıkmayan YUnus Sarı burada Bronz madalya kazandı. Ali Sarı ise finale kadar geldiği şampiyonada son saniyede İspanyol rakibine verdiği puanla yenildi ve gümüş madalya kazandı. Kardeşlerin en küçüğü Talha Sarı ise derece maçında şansız bir şekilde yenildi.
         Bu başarılı performanstan sonra Yunus Sarı 80 kg da, Ali Sarı ise 87 Kg da direk olarak milli takıma girerek Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.
         Konu ile ilgili olarak konuşan ali sarı: Önceki yıl yine iki kardeş direk milli takımda ter almıştık.Kardeşim yunus dünya ikincisi olmuş yine ben ve Yunus Ünivesiade yaz olimpiyatlaroında gümüş madalya kazanmıştık.Sezona yine başarılı başladık.İnşallah bu sezonun ilk resi maçı olan Avrupa şampiyonasında derece ile döneceğiz. Kardeşimiz Talha daha çok genç onunda önünde Dünya Üniversiteler şampiyonası ve Avrupa Ümitler şampiyonası var. Oralarda milli formayı giyeceğine eminiz.
        Bu başarılarımızda Nafiz Çakır hocamızın çok emeği var. Ona çok teşekküler ediyoruz. Tüm beyşehirli gençlerimizi takwondo çalışmaya ve ülkemizi milli sporcu olarak temsil etmeye çağırıyoruz…
        Ali ve Yunus Kardeşler 4 Nisan2012 tarihinde ankarada milli kampa girecekler. Bir aylık kampın ardından İngiltereye gidecekler. Sporcularımıza sonsuz başarılar diliyoruz..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL