ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Haziran ayında neler oldu?

1 Haziran: Beyşehir’e gelen, emekli ve halen görevde olan Merkez Valilerinin de aralarında olduğu bir heyet ilçeyi gezdi.3 Haziran Beyşehir’de ilk kez öğrenci şenlikleri yapıldı.3 Haziran: Beyşehir HEM tarafından hazırlanan..

Haziran ayında neler oldu?

1 Haziran: Beyşehir’e gelen, emekli ve halen görevde olan Merkez Valilerinin de aralarında olduğu bir heyet ilçeyi gezdi.
3 Haziran Beyşehir’de ilk kez öğrenci şenlikleri yapıldı.
3 Haziran: Beyşehir HEM tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.
4 Haziran: Konya’da düzenlenen Okullararası Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda kilolarında birincilik elde eden sporcular, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ü ziyaret etti.
8 Haziran: Beyşehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinin yöresel lezzetleri yarıştı.
10 Haziran: Beyşehir’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
12 Haziran: Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti.
15 Haziran: Beyşehir Gölü’nde 3 ay süren su ürünleri avlanma yasağı sona erdi.
19 Haziran: Çevre gönüllüleri, göl içerisinde ve kıyılarında yaşanan çevre kirliliğini davul zurna çaldırarak protesto etti.
25 Haziran: Şırnak’tan bir proje kapsamında Beyşehir’e gelen 400 lise öğrencisi, Beyşehir Gölü’nde düzenlenen yat gezisine katıldı.
27 Haziran: Beyşehir’de, ilçeye doğal gaz gelmesi için kampanya başlatıldı.
27 Haziran: Antalya’nın Manavgat ilçesinde zorla minibüse bindirilerek kaçırılan genç kız, Beyşehir’de hareket halindeki minibüsten atlayarak kurtuldu. Genç kızı kaçırdığı iddia edilen 2 şüpheli, Jandarma tarafından yakalandı.
28 Haziran: Beyşehir ilçesinde, evinin önündeki bahçede oynayan 1 yaşındaki bebek, kendisini fark etmeyen babasının kullandığı traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL