ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mezuniyet coşkusu

         BEYŞEHİR – S.Ü.Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Başpınar, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı..

Mezuniyet coşkusu

 

       BEYŞEHİR – S.Ü.Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Başpınar, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, S.Ü.Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Adnan Çelik, S.Ü.Beyşehir A.Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ali Alagöz, akademisyenler, kurum amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı.
       Törende kürsüye gelen Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aziz Öztürk, 22.dönem mezunlarını veren yüksekokulda öğretim yılının son günlerinde buruk bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Yaklaşık 500 öğrenciyi 7 ayrı bölümden meslek elemanı olarak mezun ederek ülke turizmi, ticari hayatı ve sanayisine kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Öztürk, “Kısacası ülkemizin aydınlık geleceğine güç kattığımıza inanıyoruz.”dedi.
        Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ise, konuşmasında Türkiye’nin en büyük zenginliğinin gençliği olduğunu vurguladı. Ülkenin gelecekteki hedeflerine katkı koyacakların da gençler olduğuna dikkati çeken Başıbüyük, “Ülkenin geleceği onlara bağlı ve onları ümit tomurcuğu olarak görüyorum.”dedi.
        Konuşmaların ardından törene katılan bazı isimlere plaket takdim edilirken, protokol mensupları cübbe ve kep giyen öğrencilere daha sonra tek tek diplomalarını verdi. 
         Mezun olacak öğrenciler adına konuşma yapan okul birincisi Fatmanur Küçüksayar da, “Bizleri bu günlere getiren öncelikle ailelerimize, sonrasında ise bizleri girişken ve değişen çağa ayak uyduran bireyler olarak yetiştiren değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”ifadelerini kullandı.
Diplomalarına kavuşan öğrenciler toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirirken ardından keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL