ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Babakovdu”Nun Kaderi Değişiyor

Beyşehir – Beyşehir’de “Babakovdu” olarak bilinen Bahçelievler Mahallesi’nin Otogar kısmında kalan bölümü, belediyenin çalışmalarıyla “Babaocağı”na dönüştürülecek. Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı açıklamada, ilçe merkezine en uzak yerleşim birimlerinden birisi olması..

“Babakovdu”Nun Kaderi Değişiyor

Beyşehir – Beyşehir’de “Babakovdu” olarak bilinen Bahçelievler Mahallesi’nin Otogar kısmında kalan bölümü, belediyenin çalışmalarıyla “Babaocağı”na dönüştürülecek.

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı açıklamada, ilçe merkezine en uzak yerleşim birimlerinden birisi olması nedeniyle yeterince hizmet göremeyen mahalleye vatandaşlar arasında “Babakovdu” isminin verildiğini söyledi.

Yapacakları çalışmalarla bu mahalleyi “Babaocağına” dönüştüreceklerini ifade eden Taşcı, “Bölgede imara uygun tüm yollar açıldı. Açtığımız yolların büyük çoğunluğunda altyapı, drenaj ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Halen bir bölümünde bu çalışmalarımız sürüyor. Ana kolektöre bağlanacak olan kanalizasyon hattının çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Alt yapısını tamamladığımız tüm yollarda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Mevsim şartları uygun olduğu sürece mahallemizi asfaltlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL