ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Balıkçı teknelerinin yarışı

  BEYŞEHİR-Beyşehir Gölü’nde motorlu balıkçı tekneleri arasında yarışma düzenlendi. Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Beyşehir Uluslararası Göl Festivali kapsamında su sporları etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerde yarışan motorlu balıkçı tekneleri,..

Balıkçı teknelerinin yarışı

 

BEYŞEHİR-Beyşehir Gölü’nde motorlu balıkçı tekneleri arasında yarışma düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Beyşehir Uluslararası Göl Festivali kapsamında su sporları etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklerde yarışan motorlu balıkçı tekneleri, deniz bisikletleri ile jetski ve banana gösterileri renkli görüntülere neden oldu.

Alaeddin Keykubat Adası önündeki göl kıyısında gerçekleştirilen su sporları etkinliğinde ilk olarak balıkçı tekneleri yarıştı. Yarışmada 7 tekne birinci gelebilmek için mücadele verirken bir balıkçının içerisinde süs köpeği olan teknesi ile yarışması ilginç görüntüler oluşturdu.Yarışmayı Ahmet Çetin’in kullandığı motorlu tekne birinci olarak tamamladı. Balıkçı Murat Kabak’ın teknesi ikinci, Kasım Uysal’ın teknesi ise üçüncü oldu.

Su sporları etkinlikleri kapsamında deniz bisikleti ve 17 yaş üstü yüzme ve olta ile balık avlama  yarışları da yapıldı. Göl kıyısındaki jetski ve banana gösterileri ise ilgiyle izlendi.

Yarışmalar sonunda dereceye giren isimlere çeyrek altın ve çeşitli miktarlarda para ödülleri verildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL