ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’li Dağcılardan Kar Yürüyüşü

        BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel Huğlu Dikenli Tepesi Kar Yürüyüşü etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi.         Aralarında, yabancı..

Beyşehir’li Dağcılardan Kar Yürüyüşü

        BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel Huğlu Dikenli Tepesi Kar Yürüyüşü etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi.
         Aralarında, yabancı ülkelerden 7 dağcının da olduğu toplam 54 dağcı ve doğaseverin iştirak ettiği etkinliğin bölgenin doğal güzelliklerinin tanıtılması açısından da önemli olduğunun altını çizen Büyükkafalı, şunları kaydetti: “Derneğimiz üyelerinin yanısıra Huğlu Dağcılık ve Spor Kulübü’nden de doğaseverler etkinliğimizde aramızda yer aldı. Toplam 6 kilometrelik dağ yürüyüşünde karlı zeminde performans sergileyerek bin 825 rakımlı tepeye ulaştık. Zirvede katılımcılarımıza sucuk mangal ziyafeti de yaşattık. Etkinliğe katılmak üzere ilçemize gelen yabancı dağcılar, 3 gün boyunca Yakamanastır Tabiat Parkı’ndaki dağ evinde konakladı. Misafirlerimize ayrıca bölgemizin tarihi ve doğal mekanları da gezdirildi.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL