ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Konya Yolunda Toprak Kayması

  BEYŞEHİR – Beyşehir Konya karayolunun 13. km’sinde yaşanan toprak kayması ve heyelanın yol üzerinden geçen motorlu araçlar için tehlike oluşturması üzerine iş makineleri ile çalışma başlatıldı.       ..

Beyşehir Konya Yolunda Toprak Kayması

 

BEYŞEHİR – Beyşehir Konya karayolunun 13. km’sinde yaşanan toprak kayması ve heyelanın yol üzerinden geçen motorlu araçlar için tehlike oluşturması üzerine iş makineleri ile çalışma başlatıldı. 
            Beyşehir’e bağlı Sarıköy yakınlarında bulunan, ancak halen faaliyette olmayan fabrika binaları önünde son yağışlarla yaşanan toprak kayması  üzerine binaların temelinin oynaması ve yan yatarak yol üzerinden geçen motorlu araçların üzerine devrilmesi riski üzerine başlatılan çalışma sürüyor.
            Beyşehir-Konya Karayolu üzerinde Karayolları bünyesinde çift yol çalışması yürüten bir firmaya ait bir iş makinesi heyelanın yaşandığı bölgeye gelerek fabrika binalarının önündeki yamacı yeni bir toprak kaymasına karşı taş ve kayalarla doldurmaya başladı.
            Bu arada, yetkililer de yoldan geçen araçların bölgeden geçerken dikkatli olması konusunda bölgeye uyarıcı levha ve sürekli yanıp sönen trafik lambaları yerleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL