ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Başbakanımızı Örnek Alıyoruz”

  BEYŞEHİR-Bir ulusal gazetenin yaptırdığı ankette Konya’da en beğenilen milletvekili seçilen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, bu konuda kendisine destek veren herkese teşekkür ederken, siyasette liderleri Başbakan Recep Tayyip..

“Başbakanımızı Örnek Alıyoruz”

 

BEYŞEHİR-Bir ulusal gazetenin yaptırdığı ankette Konya’da en beğenilen milletvekili seçilen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, bu konuda kendisine destek veren herkese teşekkür ederken, siyasette liderleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldıklarını belirtti.

            Beyşehir Göl Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, konuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine Konya’da en beğenilen milletvekili seçilmesini değerlendirdi.

            Bir ulusal gazetenin bir anket firmasına yaptırmış olduğu çalışma sonrasında Konya’da en beğenilen milletvekili seçildiğinin geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıdığını anımsatan Akış, bu beğenide kendisine danışılan Konyalı hemşehrilerine ve vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek; şu değerlendirmelere yer verdi:

            “Bildiğiniz gibi 12 Haziran’da milletvekili seçildik. Benim 12 Haziran’dan önce genel merkez görevlerim vardı. 7-8 yıldır genel merkezde yaptığımız görevleri ve siyasi tecrübelerimizi bugün milletvekili olarak sahaya aktarma gayreti içerisindeyiz. 8-9 yıldır Sayın Başbakanımızı gözlemliyoruz. Her an, gözlemlediğimiz Sayın Başbakan’ın vatandaşa yakınlığını, o milletin bizatihi içerisinden gelişinin ona verdiği özgüveni biz de bugün Konya’da vatandaşlarımızla sergileme gayreti içerisine giriyoruz. Onlarla kucaklaşmaya gayret ediyoruz. Gücümüz yettiğince meclis çalışmaları, genel merkez çalışmaları müsaade ettiğince de bu gayreti vermeye çalışıyoruz. Sanıyorum, bu gayretin bir ürünü bu da. Ben bu konuda bize destek olan bütün vatandaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekür ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL