ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zeliha başarıya doymuyor

          BEYŞEHİR – Tekvando Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programı arasında yer alan Türkiye Gençler Şampiyonası Antalya’nın Alanya ilçesinde yapıldı. 11-16 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan şampiyonada..

Zeliha başarıya doymuyor

          BEYŞEHİR – Tekvando Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programı arasında yer alan Türkiye Gençler Şampiyonası Antalya’nın Alanya ilçesinde yapıldı. 11-16 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan şampiyonada genç kızlar kategorisinde mücadele veren Beyşehirli tekvandocu Zeliha Ağrıs 55 kiloda yaptığı müsabakaları kazanarak finale kadar yükseldi. Finalde rakibine yenilerek Türkiye ikincisi oldu ve gümüş madalya ile yetinmek durumunda kaldı. Şampiyonada bir başka Beyşehirli sporcu Fatma Keleş ise 44 kiloda Türkiye 5’incisi oldu.
          Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır yaptığı açıklamada, daha önce de Türkiye şampiyonluğu bulunan Beyşehirli sporcusu Zeliha Ağrıs’ın Türkiye şampiyonasında gümüş madalya kazanarak yine büyük bir başarıya imza attığını belirterek, “Kendisi altın madalya beklediğimiz bir sporcuydu ama ikincilikle yetindi. Bu da başarıdır ve kendisini tebrik ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL