ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

            BEYŞEHİR – Okul binasında verilen yemeğe Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Sabah Dershanesi Müdürü   Feyzullah Yılmaz, yerel gazete ve televizyon çalışanları, Beyşehir’in haber ajansı..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

            BEYŞEHİR – Okul binasında verilen yemeğe Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Sabah Dershanesi Müdürü   Feyzullah Yılmaz, yerel gazete ve televizyon çalışanları, Beyşehir’in haber ajansı temsilcileri ile okul yönetim kurulu üyeleri katıldı.

         Yemeğin ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Açıkyörük, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Beyşehir’de görev yapan gazetecilerle bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.
         Beyşehir’in yanı sıra Türkiye’de yaşayan tüm insanların haber alma imkanını gazetecilerin sağladığına vurgu yapan Açıkyörük, “Habercilik görevini yerine getirirken bir çok zorluklarla karşılaşıyorsunuz ama buna rağmen canla başla mücadele ediyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve doğru bilgilerle aydınlatmak adına her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içerisinde, toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle, Beyşehir’de faaliyette bulunan, yerel gazete, televizyon ve ulusal haber ajansı temsilcilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL