ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

14 Kasım Dünya Diyabet Günü

BEYŞEHİR – Beyşehir Devlet Hastanesi tarafından, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü sebebiyle toplumda Diyabet hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.       Beyşehir Devlet Hastanesi’nde 14..

14 Kasım Dünya Diyabet Günü

BEYŞEHİR – Beyşehir Devlet Hastanesi tarafından, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü sebebiyle toplumda Diyabet hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.
       Beyşehir Devlet Hastanesi’nde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü vesilesiyle 10-15 Kasım tarihleri arasında diyabet hastalığına dikkat çekmek ve diyabet hakkında farkındalığı artırmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
       Hafta nedeniyle hastane içerisinde stant açılarak vatandaşlara afiş ve broşürler dağıtıldı, ücretsiz şeker ölçümleri yapıldı.
       Etkinlik çerçevesinde hastanede Dahiliye Uzmanı olarak görev yapan Uzm.Dr. Muhammet LİMON tarafından hastane çalışanlarına eğitim verildi.
       Palyatif Birimi ile ilgili olarak Hastaneye gelen Konya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Mustafa Parlayıcı ile İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Bahattin Akyürek ve Şube Müdürü Dursun Ali Arslanlar’ la birlikte Diyabet ve Organ Bağış standını  ziyaret ettiler.
       Diyabet haftası nedeniyle, hafta sonuna  kadar  çeşitli platformlarda  etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL