ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

29 Şubat Evliliğine ’28 Şubat” Formülü…

 BEYŞEHİR-Beyşehir’de 29 Şubat olan bugün evlenerek dünyaevine giren iki çiftin, 4 yıl beklememek için 28 Şubat’larda da evlilik yıldönümünü kutlayacağı bildirildi. Beyşehir’de bugün evlenen iki çift, evlilik yıldönümünü ancak 4..

29 Şubat Evliliğine ’28 Şubat” Formülü…

 BEYŞEHİR-Beyşehir’de 29 Şubat olan bugün evlenerek dünyaevine giren iki çiftin, 4 yıl beklememek için 28 Şubat’larda da evlilik yıldönümünü kutlayacağı bildirildi.

Beyşehir’de bugün evlenen iki çift, evlilik yıldönümünü ancak 4 yılda bir kutlayabilecekti. Ancak, çiçeği burnunda çiftler evlilik yıldönümlerini kutlamak için 4 yıl beklemek yerine, 28 çeken aylarda Şubat’ın 28’inde de evlilik yıldönümlerini kutlama kararı aldı.

“Artık yıl” olarak bilinen ve 4 yılda bir şubat ayının 29 çektiği bugün Beyşehir’de iki çiftin nikah kıydırarak dünyaevine girdiği bildirildi. 

Beyşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Nail Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Şubat 2012 günü Beyşehir’de iki çiftin nikahını kıydığını belirterek, “Bu özel günde çiftlerimize nikahını kıyıp evlilik cüzdanlarını verdiğimizde ağızlarından bir söz aldık. Yeni evli çiftlerimiz, 4 yıl beklememek adına 29 çekmeyen yıllarda Şubat ayının 28’inde evlilik yıldönümlerini kutlayacaklarına dair söz verdiler.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL