ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

4-6 Yaş Kreş Kur’an Kursu Temeli Törenli Atıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Müftü Mahallesinde 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) bünyesinde eğitim verecek olan Kuran kursunun temel atıldı.        Hayırsever bir vatandaşın TDV’na..

4-6 Yaş Kreş Kur’an Kursu Temeli Törenli Atıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Müftü Mahallesinde 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) bünyesinde eğitim verecek olan Kuran kursunun temel atıldı.

       Hayırsever bir vatandaşın TDV’na bağışladığı arsa üzerine,  yine hayırsever işadamımız Kamil Akkanat’ın katkılarıyla yaptırılacak olan 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği Kuran kursunun temel atma töreni kesilen kurban ve dualar eşliğinde yapıldı.

        Törene Konya Müftüsü Prof.Dr.Ali Akpınar, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Beyşehir’de görev yapmış müftüler İbrahim Öcüt, Mustafa Tekin, Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Mahmut Çilekoğlu, kamu kurum müdürleri ve amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
       Protokol konuşmalarının ardından yapılan dua ile Kur’an Kursunun temeli atıldı. Hayır sever vatandaşlara plaket verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL