ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

5 bin kişiye aşure ikramı

       DERBENT – Derbent İlçe Belediye Başkanlığı, Ribat Aşevi Derbent Şubesi ve Derbent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından muharrem ayı programı düzenlendi.         Derbent Belediyesi..

5 bin kişiye aşure ikramı

       DERBENT – Derbent İlçe Belediye Başkanlığı, Ribat Aşevi Derbent Şubesi ve Derbent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından muharrem ayı programı düzenlendi. 
       Derbent Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Arif Oltulu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, konuşmacı olarak ilahiyatçılar Ahmet Acar, Musa Gün, Mehmet Mermer ve Yaşar Uludağ ile vatandaşlar katıldı.
        Programın açılışında kürsüye gelen Kaymakam Oltulu ve Belediye Başkanı Hamdi Acar muharrem ayının önemine ilişkin birer konuşma yaptı.
         Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan programa konuşmacı olarak katılan ilahiyatçılar tarafından salonu dolduran vatandaşlara dinimizde boşanmanın yeri ve kürtajla ilgili hükümleri içeren bilgiler verildi. ‘Takva üzere yaşayan mümin’ konulu sohbet gerçekleştirildi.
         İlahilerin de seslendirildiği programın sonunda konuşmacılara kitap hediye edilirken, vatandaşlara  ise aşure ikramında bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL