ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Acil Servisi Yenilendi

           BEYŞEHİR – Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Çelik, hastanede yaptığı açıklamada, yeniden düzenlenen Şerife Akkanat Acil Servisi’nde müşahade, enjeksiyon, pansuman, resutasyon ve cerrahi müdahale odalarının..

Acil Servisi Yenilendi

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Çelik, hastanede yaptığı açıklamada, yeniden düzenlenen Şerife Akkanat Acil Servisi’nde müşahade, enjeksiyon, pansuman, resutasyon ve cerrahi müdahale odalarının oluşturulduğunu söyledi. Çalışmaların bölgede faaliyet gösteren Arıkbey Tekstil A.Ş’nin destekleriyle yürütüldüğünü dile getiren Çelik, “Hastanemiz acil servisine başvuran hastalarımızın daha iyi ve kaliteli bir sağlık hizmeti almasını sağlamak amacıyla Şerife Akkanat Acil Servisi’mizde yeniden düzenleme çalışmaları yapıldı” diye konuştu.
         Çalışmalardan önce acil servisinde müşahade, resutasyon, cerrahi müdahale ve muayene bölümünün bir alan içerisinde hizmet verdiğine dikkati çeken Çelik, şunları kaydetti: “Aynı alan kullanımı nedeniyle çalışan personelimiz büyük sıkıntılar yaşamaktaydı. Servisin daha düzenli ve çağa uygun bir şekilde hizmet verebilmesi için genişleme çalışmalarına başladık. Acil servis katında bulunan laboratuvar zemin katına alındı. Burada boşalan alanı müşahade ve gözlem, pansuman ve enjeksiyon odaları olarak düzenledik. Resutasyon, cerrahi müdahale odası ile alçı alanlarını acil servis bölümüne alarak muayene ve bekleme sürelerini de azaltmaya çalıştık.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL