ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Aday görevlilere hazırlayıcı eğitim kursu

         BEYŞEHİR – Kursta eğitimler İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, vaizler Kadir Atay, Salih Doğan ile Müftülük Şefi Necati Bardakçı tarafından veriliyor.         Beyşehir İlçe Müftüsü..

Aday görevlilere hazırlayıcı eğitim kursu

         BEYŞEHİR – Kursta eğitimler İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, vaizler Kadir Atay, Salih Doğan ile Müftülük Şefi Necati Bardakçı tarafından veriliyor.
         Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, yaptığı açıklamada, 6-17 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen temel eğitim kursunu bitiren adayların, hazırlayıcı eğitim kursuna alındığını söyledi.
         Beyşehir İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen 30 gün sürecek kursun 28 Şubat’ta tamamlanacağını ifade eden Erdoğan, aday görevlilere mevzuatta belirtilen derslerin verilmekte olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Haftanın 5 günü eğitim gören 9 aday görevlimiz kursta yeni atanan diğer görevlilerle tanışma imkanı da bulmuştur. Bu tür seminerler personel arasında kaynaşmaya vesile olmaktadır. Görevlilerimizin kendi aralarındaki bu tanışma ve kaynaşmanın görev sürelerince de devam etmesini diliyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL