ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Parti’den toplu iftar

       BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, 31 Temmuz’da festival alanında verecekleri toplu iftar yemeğine tüm partililerin ve Beyşehirliler’in davetli olduğunu belirtti.      ..

AK Parti’den toplu iftar

       BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, 31 Temmuz’da festival alanında verecekleri toplu iftar yemeğine tüm partililerin ve Beyşehirliler’in davetli olduğunu belirtti.
       Huğlu, yaptığı açıklamada, Çarşamba günü festival alanında AK Parti Konya İl ve Beyşehir İlçe Teşkilatları tarafından verilecek toplu iftar yemeğinde ilçe halkı ile bir araya geleceklerini söyledi. 
       Konya ve Beyşehir belediyelerinin organisazyon olarak destekleriyle verilecek toplu iftar yemeğine Konya Milletvekilleri Mustafa Akış ile Gülay Samancı, AK Parti Konya İl ve Beyşehir İlçe Teşkilatı mensupları, belediye başkanları,  muhtarlar, sivil toplum örgütü ve kamu kurum kuruluşu temsilcilerinin katılacağını belirten Huğlu, şunları kaydetti:  
       “Onbir ayın sultanı ramazanın böyle bir gününde hemşerilerimizle birlikte iftar yemeğinde buluşmak  bizleri son derece mutlu edecek. Günler önceden beri teşkilatlarımızla  bu organizasyon  için çalışmalarımız devam ediyor. Hem hemşerilerimizle birlikte iftar yapmak, hem de tüm hemşerilerimizle hasbeal etmek için böyle bir organizasyon yaptık. Belki de Beyşehir’de bugüne kadar  yapılmış  olan en büyük toplu iftar yemeklerinden birisi olacak.  İftar yemeğimize tüm partililerimizi ve Beyşehirli hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte teşkilatlarımız adına davet ediyorum. 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü festival alanına tüm hemşerilerimizi bekliyor Ramazanınız mübarek olsun diyorum, hepinizi  Allah’a emanet ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL