ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Kar Yağışı En Çok Tamircilere Yaradı

BEYŞEHİR-Beyşehir’de günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı ve beraberinde getirdiği yollardaki buzlanma, en çok Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren oto tamircilerinin işine yaradı.         Kentte aralıklarla süren kar yağışı sebebiyle buzlanan yollarda..

Kar Yağışı En Çok Tamircilere Yaradı

BEYŞEHİR-Beyşehir’de günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı ve beraberinde getirdiği yollardaki buzlanma, en çok Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren oto tamircilerinin işine yaradı.
        Kentte aralıklarla süren kar yağışı sebebiyle buzlanan yollarda kayarak trafik kazalarına karışan onlarca otomobil çekiciler tarafından oto tamircilerine getirildi. Tamirhaneler kaza yapan araçlarla doldu taştı. Gece gündüz demeden çalışan ve fazla mesai yapan oto tamircileri meydana gelen kazalarda hasar gören araçları müşterilerine yetiştirmek için adeta nefes almadan çalışıyorlar. Kardan dolayı kaza yapan araçları tamir etmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen oto tamircisi Musa Şahin, “İlçemizde günlerdir süren kar yağışı ve ardından gelen buzlanma, beraberinde kazaları da getirdi. Özellikle tamirhaneler buzlanan yolda kontrolden çıkarak kaza yapan araçlarla doldu. Yaklaşık 1 haftadan beri nefes almadan var gücümüzle müşterilerimizin araçlarını
teslim etmek için çalışıyoruz. Sürücülerimizin yağışlı havalarda dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL