ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti 27’inci Danışma Meclisi Toplantısı

              BEYŞEHİR – Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AKParti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanı..

Ak Parti 27’inci Danışma Meclisi Toplantısı

 

            BEYŞEHİR – Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AKParti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, belde belediye başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri , belde teşkilat üyeleri ile partililer katıldı.
            Samancı, toplantıda yaptığı konuşmada, ailenin korunması ve kadına şiddet olaylarını sona erdirmesi beklenen yeni yasaya değindi. Yeni yasanın yürürlüğe girmesinin ardından kadınlara çok fazla özgürlükler verilmiş gibi veryansınlar edildiğini ifade eden Samancı, şunları kaydetti: “Hukukçu olan arkadaşlarımız daha iyi bilir; bizim ailenin korunmasına dair bir yasamız vardı, fakat şiddet olaylarının önlenmesi bakımından çok yeterli olmaması, tabi bizim de bazı sıkıntılar çekmemize vesile oluyordu. Bunların sivil toplum kuruluşlarıyla beraber veya işte toplumdan gelen taleplerle beraber hepsi harmanlandı ve üzerinde uzmanlarımız tarafından gerçekten çok büyük çalışmalar gerçekleştirildi.”
            Ak parti ilçe başkanı Nafiz Huğlu, Belediye Başkanı İzzet Taşçı, İl Genel Meclis üyesi İsmail Gökmen ve İl Başkan Yardımcısı Akif Göksu parti çalışmaları ve ilçeye getirilen hizmetler konusunda bilgi verdiler.
            Konuşmalarının ardından Danışma Meclisi toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL