ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yüksekokul’ müjdesi

               HÜYÜK – Çavuş Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem yaptığı açıklamada, yerleşim biriminde tahsisi yapılan ilkokul binasına Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Uygulama Merkezi’nin açıldığını..

Yüksekokul’ müjdesi

 

             HÜYÜK – Çavuş Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem yaptığı açıklamada, yerleşim biriminde tahsisi yapılan ilkokul binasına Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Uygulama Merkezi’nin açıldığını ifade ederek, “Uygulama merkezi için bir müsamere salonu ve düğün salonunu daha tahsis ettik. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğrenim gören üniversite öğrencilerimiz plastik sanatlarla ilgili uygulamalarını artık bu merkezde yapmaya başladılar. İlerleyen günlerde yine resim ve heykel çalışmaları yapmak üzere beldemize öğrencilerimiz gelecek” diye konuştu.
            Uygulama merkezinin hemen akabinde yerleşim birimine bir meslek yüksekokulu açılmasını da istediklerini bildiren Çiğdem, şunları kaydetti: “Selçuk Üniversitesi’nin bünyesinde hayırsever işadamımız Ali Akkanat’ın desteğini de alarak buraya 2 yıllık bir güzel sanatlar meslek yüksekokulu kazandırılması için girişimlerimiz oldu. Bunun sözünü de aldık. Yüksekokul hizmet binasının yapılacağı yerin belirlenmesi için arayışlarımız sürüyor. Önümüzdeki yıl açılmasını bekliyoruz. Yüksekokulumuzun tamamen açılması ile birlikte plastik sanatlar eğitimi alacak bine yakın öğrenci bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL