ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış, muhtarlarla istişare etti

        BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda merkez mahalle muhtarları, şehrin ve..

Akış, muhtarlarla istişare etti

        BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda merkez mahalle muhtarları, şehrin ve mahallelerinin sorunları hakkında Akış’a bilgi aktararak, taleplerini iletti.

Akış, Beyşehir’de buna benzer toplantıları iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle sık sık yaptıklarını belirtti.

Bugünde mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ifade eden Akış, mahallelerin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.

Akış, toplantının verimli geçtiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Şehrin istek, talep ve beklentilerini vatandaşın ilk ağzı durumundaki muhtarlarımızdan aldım.Bu şehri konforlu, yaşanabilir bir şehir yapmak için hep birlikte mücadelemizi vereceğiz. Bu çalışmalarımızda saygıdeğer muhtarlarımızın da büyük katkı ve emeği var. Saygı değer muhtarlarımızın görüş ve önerilerini çok önemsiyorum. Bu vesileyle şehrimize yeni dönemde yapılacak kamu yatırımları hakkında da kendilerine bilgi verme imkanı buldum. Özellikle Beyşehir’de 2013 yatırım programına giren okullar, devlet hastanesi, adliye sarayı, gençlik merkezi, SGK hizmet binası ve Konya Antalya yollarının son durumu hakkında bilgiler aktardım. Muhtarlarımıza bu toplantıya iştirak ettikleri için buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL