ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış’dam Gembos Yoluna inceleme

             BEYŞEHİR – Siyaset akademisi ve Seydişehir programı ardından da sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili Akış, bu programlarının akabinde hafta sonu..

Akış’dam Gembos Yoluna inceleme

 

           BEYŞEHİR – Siyaset akademisi ve Seydişehir programı ardından da sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili Akış, bu programlarının akabinde hafta sonu Pazar günü de yapımı devam eden Gembos Yolu inşaatına zaman ayırdı.
            Beraberinde Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Ak Parti Derebucak ilçe Başkanı Adem Sütçü, Akçabelen Belediye Başkanı Hasan Sayın, Çamlık Belediye Başkanı Ali Özdemir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şevket Çetin, Ormana Belediye Başkanı Mehmet Ayhan Keskin, Ak Parti Beyşehir Yönetim Kurulu üyeleri ile Konya Antalya Yolu inşaat şantiyesini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Akış, uzun zamandır ilçemizin ve bölgenin kanayan yarası olan, bölgemizin hayali Gembos Yolu’nda görüldüğü gibi ciddi bir mesafe kaydettik. Yapılan bu çalışmaları teşkilatımızla birlikte yerinde görmek, hem de yapımını üstlenen firma yetkilileri ile yol gidişatı hakkında bilgi almak için bir ziyaret gerçekleştirdik. İnşallah Beyşehirimiz’in ve bölgemizin hayali olan iç anadoluyu akdenize bağlayan muhteşem bir doğa güzelliğine sahip olan bu coğrafyadan akdenize rahat ve huzurlu bir şekilde ulaşılacak dedi.
        Yol yapım işini üstelenen müteahhit firma sahibi de yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl çalışmalarına başladığımız Gembos Yolunda ciddi bir mesafe kaydettik. Bu yıl da yolun büyük bir bölümünü tamamlayacağız. Yapımın üstlenmiş olduğumuz Gembos Yolunun Antalya il sınırına kadar olan bölümünü de inşallah önümüzdeki yıl içinde bitirip teslim edeceğiz dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL