ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ali Akkanat Kampüsü Daha da Gelişecek

              BEYŞEHİR – Çelik, geride kalan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyarette, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve toplumu aydınlatmak için her türlü zorluğa katlanan basın..

Ali Akkanat Kampüsü Daha da Gelişecek

 

            BEYŞEHİR – Çelik, geride kalan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyarette, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve toplumu aydınlatmak için her türlü zorluğa katlanan basın mensuplarının gününü tebrik ettiğini belirterek, “Özelde ise, Beyşehir’de faaliyet gösterip bizi her ortamda destekleyen, gazete, televizyon ve ulusal haber ajansı temsilci ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
            Göreve geldiği bir yıllık süreyi de değerlendiren Dekan Prof. Dr. Çelik, “Halen Ali Akkanat Kampüsü’nde bulunan fakülte ve yüksekokullarda akademisyen olarak 7 yardımcı doçent, 18 öğretim görevlisi, 10 okutman ve 4 araştırma görevlisi görev yapıyor. Öğrenci potansiyeli ise 2 bin 800’e ulaştı. İnşallah halen açık bulunan 4 yıllık Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu da devreye girdikten sonra Ali Akkanat Kampüsümüz daha da gelişecek. Hatta, hukuki statüsü netleştikten sonra ‘Beyşehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ ile adeta butik bir üniversite görünümüne kavuşacağız. Böylece, 9. Uluslararası Beyşehir Göl Festivalinin açılış töreninde Konya Milletvekilimiz Mustafa Akış’ın belirttiği ‘hedefimiz Ali Akkanat Eşrefoğlu Üniversitesi’ sloganı gerçekleşme yoluna girecek. Bu konuda bizler üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi.
            Öte yandan, Prof. Dr. Çelik, İşletme, İktisat, Hukuk, Sosyoloji, İletişim ve İşletme Matematiği alanında doktora yapmış olan her Beyşehirli ile çalışmak istediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL