ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ali Akkanat MYO Mezuniyet Sevinci

             BEYŞEHİR – Okul kampüsünde yapılan törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Beyşehir Garnizon Komutanı Mustafa Özdemir, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr Adnan Çelik, Ali Akkanat MYO Müdürü Yard…

Ali Akkanat MYO Mezuniyet Sevinci

 

           BEYŞEHİR – Okul kampüsünde yapılan törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Beyşehir Garnizon Komutanı Mustafa Özdemir, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr Adnan Çelik, Ali Akkanat MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Aziz Öztürk, Beyşehir protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı.
            Açılış konuşmasını yapan; Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öztürk, “2012-2013 eğitim öğretim yılının bu son günlerinde buruk bir mutluluğu paylaşıyoruz. Mutluyuz, çünkü yaklaşık 500 gencimizi eğitim vermekte olduğumuz 9 ayrı programdan meslek elemanı olarak mezun etmekle ülkemizin turizmine, ticari hayatına, sanayisine kısacası ülkemizin aydınlık geleceğine güç kattığına inanıyoruz. Güzel yurdumuzun dört bir köşesinden gelen saygıdeğer anne baba ve öğrenci yakınları, sizler şüphesiz bu törenin en mutlu kişilerisiniz. Değerli gençler burada arkadaşlarınızla kurduğunuz sevgi bağını hiçbir zaman koparmayınız. Ailelerinizle birlikte mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum.” dedi.

            Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı İzzet Taşçı ve Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’te birer konuşma yaparak mezun olan öğrencileri kutladılar.

            Daha sonra başarılı öğrencilere ödül, mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Tören katılanlara mezuniyet pilavı ikramıyla sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL