ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Anneler gününde anne olanları unutmadılar

          BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, hastanenin doğum servisinde yatan anneleri ziyaret etti. Anneler Günü’nde, doğum servisinde anne olan bir annenin olup..

Anneler gününde anne olanları unutmadılar

          BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, hastanenin doğum servisinde yatan anneleri ziyaret etti. Anneler Günü’nde, doğum servisinde anne olan bir annenin olup olmadığını araştıran jandarma ekipleri, anne olan kadınların eşlerini tebrik etti, annelere ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunarak günlerini kutladı. Annelere Jandarma Genel Komutanlığı adına çiçek de uzatan jandarma ekipleri, bu yıl Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle sık sık bu tür faaliyetler yaptıklarını belirterek, çiçek verdikleri annelerle sohbet etti.
           Jandarma ekiplerinin ziyareti esnasında doğum servisinde yeni bir doğum heyecanının koşturmacası da yaşanırken, polikliniklerde yeni doğan bebekleriyle ilgilenen annelerden bazıları ilk defa anne olduklarını, bazıları ise ikinci ya da üçüncü kez anne olduklarını dile getirdi. Anneler Günü’ne hastanede giren anneler, jandarma ekiplerine kendilerini bu özel günde unutmadıkları için teşekkür etti.

Jandarma ekipleri, ziyareti esnasında serviste karşılaştıkları anneler ile sağlık görevlisi annelere de çiçek uzatmayı ihmal etmedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL