ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Asırlık Çınarlara Konya Gezisi

  HÜYÜK-Hüyük ilçesine bağlı Mutlu beldesinde yaşayan asırlık çınarlar için Konya gezisi düzenlendi.             Mutlu Belde Belediyesi, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen yaşlılar haftası ndeniyle yerleşim biriminde yaşayan..

Asırlık Çınarlara Konya Gezisi

 

HÜYÜK-Hüyük ilçesine bağlı Mutlu beldesinde yaşayan asırlık çınarlar için Konya gezisi düzenlendi.

            Mutlu Belde Belediyesi, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen yaşlılar haftası ndeniyle yerleşim biriminde yaşayan 70 ila 105 yaş arasındaki 55 çınar için Konya gezisi etkinliği düzenledi.

            Etkinlik hakkında bilgi veren Mutlu Belediye Bakanı Mustafa Kemal Ateş, “Sağlık görevlilerimizin de nezaret ettiği gezi kapsamında 55 çınarımız Mevlana Müzesi ve şehitlik gibi mekanlarımızı da ziyaret etti. Ayrıca, Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen sema programını da izledi.”dedi. Kasabada yaşayan büyüklerinin bir hafta değil her gün başlarının tacı olduğunu da belirten Ateş, şunları kaydetti:

 “Bilgi ve tecrübeleriyle bize doğru yolu bulmamıza yardımcı olan çınarlarımız, bizlere dualarıyla destek olduğu sürece memleketimiz ve kasabamız için onları utandırmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri emrinde ve hizmetinde olduğumuz büyüklerimizin ellerinden öpüyor, her türlü dert, şikayet ve sorunlarında yanlarında olduğumuzu unutmamalarını istiyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL